Aluminium kozijnen

Wilt u een nieuwe aluminium deur of wilt u uw oude vaste raam vervangen voor nieuwe draai/kiep raam? Heeft u een nieuwbouw en wilt u aluminium kozijnen? Dat kan! Wij hebben een ruime keuze aan aluminium kozijnen, hieronder vind u informatie over de verschillende mogelijkheden. Van ontelbare kleuren tot verschillende texturen/structuren, alles is mogelijk!

Ontdek de voordelen van Aluminium:

✓ Elegant en modern

✓ Licht en stevig

✓ Duurzaam 

✓ Onderhoudsvriendelijk

✓ Beschikbaar in ontelbare kleuren zonder meerprijs

✓ Verschillende texturen of structuren mogelijk

 

VG500

De VG 500 is een universeel schuifraam dat ruimschoots beantwoordt aan alle courante eisen met betrekking tot glasdikte en vleugelhoogte. Bouwsituatie.

✓ Beglazing buitenkader 18 mm – 60 mm

✓ Beglazing vleugel 10 mm – 38 mm

✓ Inbouwdiepte buitenkader 99 mm

✓ Inbouwdiepte vleugel 51 mm

Het systeem is perfect toepasbaar bij nieuwbouw- én renovatie projecten. De VG 500 biedt een antwoord op elke mogelijke.

 

Eco Futural

Sterk isolerend 3- kamerprofiel

Eco Futural is een compleet thermisch onderbroken 3-kamersysteem voor aluminium ramen. Dit systeem kenmerkt zich door goed isolerende waarden, gekoppeld aan een kleine inbouwdiepte. De Eco Futural is perfect geschikt voor energiezuinige woningen en is beschikbaar in twee verschillende isolatieniveaus.

Toepassing:

✓ Vaste ramen

✓ Draairamen: enkel- of dubbel opendraaiend met mogelijkheid tot kiep stand

✓ Vlakke deuren zowel enkel- als dubbel opendraaiend

✓ Opdekdeuren zowel enkel- als dubbel opendraaiend

✓ Taatsdeur

De Eco Futural is perfect geschikt voor energiezuinige woningen.

✓ Beglazing buitenkader 4 mm – 51 mm

✓ Beglazing vleugel 13 mm – 60 mm

✓ Inbouwdiepte buitenkader 65 mm

✓ Inbouwdiepte vleugel 74 mm

 

Max Light

De Max Light een hoogwaardig thermisch onderbroken raam- en deurprofielen vindt zijn toepassing daar weer zeer strenge normen gelden voor zowel thermisch als akoestische isolatie. De slanke profielen met een minimale aanzicht breedte dragen niet alleen bij aan de esthetiek van jouw woning, maar ook aan een optimale lichtinval.

Toepassing:

✓ Vaste ramen

✓ Draairamen: enkel- of dubbel opendraaiend met mogelijkheden tot kiep stand, mogelijke draairichting binnen opendraaiend

✓ Naar binnen- en buiten draaiende deuren, zowel enkel als dubbel

✓ Onderbouw voor veranda’s

Binnen de Max Light serie zijn verschillende stijlvarianten beschikbaar: ‘Modern’, ‘Steel’ en ‘Design’. Hierdoor is er voor elk type stijl van woning, voor zowel nieuwbouw als renovatie, een oplossing mogelijk.

Modern:

✓ Beglazing tot 68 mm

✓ Inbouwdiepte buitenkader 75 mm

✓ Inbouwdiepte vleugel 84 mm

Steel:

✓ Beglazing tot 59 mm

✓ Inbouwdiepte buitenkader 105 mm

✓ Inbouwdiepte vleugel 92 mm

Design:

✓ Beglazing tot 59 mm

✓ Inbouwdiepte buitenkader 83 mm

✓ Inbouwdiepte vleugel 92 mm

 

Infinium

Dankzij de verbazingwekkende slanke zichtlijnen vloeien de ruimtes naadloos in elkaar over en wordt iedere ruimte optimaal gevuld met natuurlijk daglicht. De rondom bouwkundig weggewerkte schuifelementen zijn verdiepingsboog en zorgen voor maximale lichtinval en een onbelemmerd panoramisch zicht.

Het aluminium frame en de schuifvleugels zijn volledig verborgen en het profiel heeft een vlakke dorpel. Het systeem heeft een elegante en eenvoudige bediening. Infinium is indrukwekkend in elk opzicht. De meest opvallende kenmerken zijn echter amper zichtbaar. Dankzij de 21 cm middenstijl creëren we de illusie van eindeloze ruimtes. Het effect is charmant, maar toch praktisch. Minimalistisch, maar toch onmiskenbaar betoverend.

Design:

✓  Volledig verborgen vleugel in buitenkader. Buitenkader ontworpen om te verbergen in bouwkundige detaillering

✓ 2 mm middenstijl

✓ Één of meerdere openingspanelen met grote afmetingen, 3000 mm (B) x 3500 mm (H)

✓ 400kg vleugel gewicht

✓ Automatisch schuifdeur met elektronisch slot mogelijk

✓ Handgreep geïntegreerd in vleugel

Bekijk vrijblijvend een voorbeeld offerte over dit product. Zo ziet u in een oogopslag wat u kunt verwachten en wat de globale kosten zijn. Download de PDF en verbaas u over de mogelijkheden. Wij staan u graag te woord indien u vragen heeft! Bent u toevallig in de buurt van onze showroom? Loop dan gewoon even binnen.