Duette®Shades

Duette®Shades perfecte isolatie voor ieder raam

Wilt u graag uw kantoor voorzien van raamdecoratie? Of heeft u raamdecoratie voor een ruimte nodig waar gewerkt wordt met een beeldscherm? Of wilt u een verduisterende woonkamer? Dan is dit misschien iets voor u Duette®Shades!

Overal toepasbaar

Door de smalle plooibreedtes kan een Duette®Shades juist daar toegepast worden waar een andere raamdecoratie niet uit de voeten kan.

De Duette®Shades worden bediend met een optrek koord of met een handgreep en kunnen zelfs toegepast worden bij horizontale ramen (lichtkoepels/serres), driehoekige ramen en zelfs ronde ramen. Naast handbediening is er ook een elektrische bediening mogelijk.

Volledig verduisteren

EasyClick, hét handige aluminium frame om te monteren zonder boren of schroeven. Duette®Shades en EasyClick, een ideale combinatie. Het framen is vergelijkbaar in 5 RAL kleuren. Altijd een perfect match met uw kozijn.

Duette®Shades heeft een dubbele stofstructuur die als een trekharmonica in en uit elkaar vouwt. Dankzij het unieke U-profiel van het EasyClick frame realiseert u, in combinatie met Duette®Shades, de best mogelijke verduistering.

Privacy

De Duette®Shades bekleedt het raam in zijn geheel, alleen de bovenste of onderste helft of alleen het midden.

Ideaal voor ramen met gemakkelijke inkijk! De stof van Duette®Shades is verkrijgbaar in transparantie, semitransparantie (lichtdoorlatende) en verduisterende varianten.

Dankzij de dubbele stofstructuur heeft de Duette®Shades zelfs isolerende eigenschappen!

De Duette®Shades bezitten de volgende kenmerken:

 

EasyClick

De oplossing zonder boren of schroeven.

U wilt niet zomaar schroeven in uw kozijn van hout, aluminium of kunststof. De EasyClick is de oplossing. EasyClick is de meest vriendelijke raambekleding om te monteren. Het maatwerk product wordt met een magneetband of klikband op uw kozijn geplaatst.

De EasyClick is er in drie varianten, u heeft de keuze uit een Aluminium jaloezie, plissé gordijn of een Duette® gordijn.

De voordelen

✓ De magneet of het klikband zorgt voor een perfecte hechting op raam, schuin draai-kiepraam en zelfs deur.

✓ Wilt u uw raam wassen? Dan is de EasyClick eenvioudig weg te nemen en weer terug te plaatsen.

✓ De EasyClick wordt bediend met een handgreep dus geen slordige touwtjes of kettinkjes en altijd kindvriendelijk.

✓ De EasyClick is ook ideaal voor de slaapkamer. Met een verduisteringsstof en de afdeklijsten rondom wordt het licht maximaal tegengehouden.

Eindeloos veel kleuren

Het assortiment aan kleur is gevarieerd en groot.

Zowel bij plissé gordijn en Duette® gordijn als bij aluminium jaloezie zijn er tientallen mogelijkheden. De kleur van het frame rondom kan ook worden gekozen en is natuurlijk het fraaist als het identiek is aan de kleur van uw kozijn.

EasyClick is zo aan te passen dat het voldoet aan de volgende kenmerken:

 

Plissé gordijnen

Plissé komt uit het Frans en betekent geplooid en dat is precies wat er met de stof is gebeurd. Door deze strakke gelijkmatige vouwen in de stof krijgt het geheel een heel decoratieve look.

De plissé gordijnen worden bediend met een optrek koord of met een handgreep en kunnen zelfs toegepast worden bij horizontale ramen (lichtkoepels/serres). Naast handbediening is er ook een elektrische bediening mogelijk.

Elegante privacy

Door diversiteit in lichtdoorlatendheid en structuren in de stoffen, zorgen plissé gordijnen voor de perfecte privacy.

Dankzij de smalle plooibreedtes van 20 of 32 mm kan een plissé gordijn perfect in smalle of lage ramen geplaatst worden.

Dankzij het top-down bottom-up systeem kun je de mate van privacy makkelijk bepalen. Perfect te combineren met andere raamdecoratie.

Ideaal met EasyClick

EasyClick, hét handige aluminium frame om te monteren zonder boren of schroeven. Plissé en EasyClick, een ideale combinatie. Het frame is verkrijgbaar in 5 RAL kleuren. Altijd een perfect match met uw kozijn.

Dankzij het unieke U-profiel van het EasyClick frame kiert er nauwelijks licht aan de zijkant van de plissé gordijn.

De Plissé gordijnen bezitten de volgende kenmerken:

 

Vouwgordijnen

Hoogstaande confectie met de beste materialen

Confectie met oog voor detail. De baleinen zijn gemaakt van aluminium en worden ze qua kleur afgestemd op de stofkeuze. Wilt u een strakke look creëren in uw interieur? Kies er dan voor om de baleinen aan de voorzijde te plaatsen. Bent u meer een liefhebber van een landelijke uitstraling? Kies dan ervoor om de baleinen aan de achterzijde te plaatsen. Zo passen vouwgordijnen in elke interieurstijl.

Wilt u vanaf de bank uw vouwgordijnen openen en sluiten? Dat kan, met de elektrische motion is dit zo geregeld.

Kiezen uit meer dan 1500 stoffen

Een zeer uitgebreide collectie stoffen. Kies uit transparante of in-betweens, dichte of verduisterende stoffen. Geweven in natuurlijke, brandvertragende of goed te reinigen synthetische garens.

Speciaal voor vochtige ruimtes zoals uw badkamer en keuken ontwikkelden wij vouwgordijnen met No Limits of screen stoffen.

No Limits stoffen zijn gemaakt van in de massa geverfde poly-acryl. Deze zijn vuil afstotend, vocht – en schimmelwerend en hebben een ongekend hoge kleur-echtheid. Screendoeken zijn geweven van high-tec polyester.

Met voering geeft u uw vouwgordijn een upgrade

Door vouwgordijnen te voeren geeft u uw vouwgordijnen een extra functie. Zo kunt u uw privacy vergroten of een nog betere geluiddemping realiseren. Met de black-out- of dimout- voering realiseert u de perfecte verduistering.

Voering draagt bij aan een lagere energierekening door de isolerende werking en aan een langere levensduur van uw vouwgordijn door deze tegen uv straling te beschermen.

De vouwgordijnen bezitten de volgende kenmerken: