Duette®Shades

Duette®Shades perfecte isolatie voor ieder raam

Wilt u graag uw kantoor voorzien van raamdecoratie? Of heeft u raamdecoratie voor een ruimte nodig waar gewerkt wordt met een beeldscherm? Of wilt u een verduisterende woonkamer? Dan is dit misschien iets voor u Duette®Shades!

Overal toepasbaar

Door de smalle plooibreedtes kan een Duette®Sh ades juist daar toegepast worden waar een andere raamdecoratie niet uit de voeten kan.

De Duette®Shades worden bediend met een optrek koord of met een handgreep en kunnen zelfs toegepast worden bij horizontale ramen (lichtkoepels/serres), driehoekige ramen en zelfs ronde ramen. Naast handbediening is er ook een elektrische bediening mogelijk.

Volledig verduisteren

EasyClick, hét handige aluminium frame om te monteren zonder boren of schroeven. Duette®Shades en EasyClick, een ideale combinatie. Het framen is vergelijkbaar in 5 RAL kleuren. Altijd een perfect match met uw kozijn.

Duette®Shades heeft een dubbele stofstructuur die als een trekharmonica in en uit elkaar vouwt. Dankzij het unieke U-profiel van het EasyClick frame realiseert u, in combinatie met Duette®Shades, de best mogelijke verduistering.

Privacy

De Duette®Shades bekleedt het raam in zijn geheel, alleen de bovenste of onderste helft of alleen het midden.

Ideaal voor ramen met gemakkelijke inkijk! De stof van Duette®Shades is verkrijgbaar in transparantie, semitransparantie (lichtdoorlatende) en verduisterende varianten.

Dankzij de dubbele stofstructuur heeft de Duette®Shades zelfs isolerende eigenschappen!

De Duette®Shades bezitten de volgende kenmerken:

 

Bekijk ook onze andere raamdecoratie, zoals Plissé gordijnen, paneelgordijnen, vouwgordijnen, EasyClick