Vouwgordijnen

Vouwgordijnen confectie met oog voor detail

Hoogstaande confectie met de beste materialen

Confectie met oog voor detail. De baleinen zijn gemaakt van aluminium en worden ze qua kleur afgestemd op de stofkeuze. Wilt u een strakke look creƫren in uw interieur? Kies er dan voor om de baleinen aan de voorzijde te plaatsen. Bent u meer een liefhebber van een landelijke uitstraling? Kies dan ervoor om de baleinen aan de achterzijde te plaatsen. Zo passen vouwgordijnen in elke interieurstijl.

Wilt u vanaf de bank uw vouwgordijnen openen en sluiten? Dat kan, met de elektrische Motion is dit zo geregeld.

Kies uit meer dan 1500 stoffen

Een zeer uitgebreide collectie stoffen. Kies uit transparante of in-betweens, dichte of verduisterende stoffen. Geweven in natuurlijke, brandvertragende of goed te reinigen synthetische garens.

Speciaal voor vochtige ruimtes zoals uw badkamer en keuken ontwikkelden wij vouwgordijnen met No Limits of screen stoffen.

No Limits stoffen zijn gemaakt van in de massa geverfde polyacryl. Deze zijn vuilafstotend, vocht – en schimmelwerend en hebben een ongekend hoge kleur-echtheid. Screendoeken zijn geweven van hightec polyester.

Met voering geeft u uw vouwgordijn een upgrade

Door vouwgordijnen te voeren geeft u uw vouwgordijnen een extra functie. Zo kunt u uw privacy vergroten of een nog betere geluiddemping realiseren. Met de blackout- of dimout- voering realiseert u de perfecte verduistering.

voering draagt bij aan een lagere energierekening door de isolerende werking en aan een langere levensduur van uw vouwgordijn door deze tegen UV straling te beschermen.

De vouwgordijnen bezitten de volgende kenmerken: