Pivot -of taatsdeur

Pivot -of taatsdeur zijn deuren die rond hun eigen verticale as draaien. De draaipunten bevinden zich zowel aan de boven -als onderkant van de deur. Bij de taatsdeur is het mogelijk een deur met of zonder aanslag te kiezen. Het verschil hierin is dat een deur zonder aanslag, ofwel een ‘doorslaande’ deur, in twee richtingen geopend kan worden. Bij een taatsdeur met aanslag kan de deur slechts in één richting geopend worden. Het voordeel is dat deze deuren niet hard kunnen dichtklappen, wat ook ideaal is voor gezinnen met kinderen.

Wat voor type deur past bij u interieur?

Andere ideeën? Laat ons kennis maken met u droomproject en wij bekijken samen met u naar mogelijkheden!

Oneindige mogelijkheden

Verder heb je tal van mogelijkheden om u deur aan te passen aan u interieur. Zo kunt u kiezen voor stijlen en roedes in u deur zodat er meerdere glaspartijen gecreëerd worden. Ook heeft u de keuze tussen zichtbare of onzichtbare scharnieren. Wilt u de deuropening graag verder opvullen met glas en hetzelfde profiel als u deur? Dan bestaat er de mogelijkheid om boven -en zijlichten aan u pivotdeur aan te bouwen.

Wilt u meer informatie over de Pivot -of taatsdeur? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom in Sittard!