IDA ''Interior Doors Aluminium''

Interior Doors Aluminium

NIEUW NIEUW NIEUW!

Ben jij opzoek naar iets helemaal anders in Aluminium, iets moderne’s en klassieke aluminium binnendeuren -en wanden? Dan is misschien de nieuwe Interior Doors Aluminium iets voor u!

Minimalistische steellook

IDA, ofwel ”Interior Doors Aluminium”, springt in op de trend van minimalistische binnendeuren en wanden met de uitstraling van staal. Nog beter. IDA doet het met aluminium! Waarom? De aluminium binnenoplossing zijn lichter dan staal, slanker dan houten binnendeuren, duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

Oneindige mogelijkheden

Dankzij de uitgebreide collectie van IDA creƫer je voor elke interieurstijl, zowel modern, klassiek als industrieel, een passende binnendeur -of wand naar jouw wensen die jouw woning uniek maakt. De minimalistische aluminium profielen in combinatie met glas zorgen voor transparantie en een optimale lichtinval waardoor een erg ruimtelijk effect verkregen wordt.

Je kan zowel enkel, dubbel als taatsdeuren terugvinden, maar je hebt ook de keuze om naast jouw deur boven -en/of zijlichten te plaatsen. Afhankelijk van jouw smaak en interieurstijl kan je kiezen voor grote glaspartijen of onderverdelingen.

Deze aluminium binnendeuren zijn verkrijgbaar in alle kleuren, waardoor ze steeds aan het kleurenpallet van het interieur aangepast kunnen worden. Wilt u meer informatie over IDA ”Interior Doors Aluminium”? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom!