Over ons

Wij zijn Marchal Aluminiumbouw, een familie bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring.

Marchal Aluminiumbouw is in augustus 1988 begonnen als aannemersbedrijf Marchal, die tientallen jaren nieuwbouw en verbouwingen heeft gerealiseerd. Met deze kennis en ervaring heeft Marchal Aluminiumbouw zich verder ontwikkelt.

Marchal Aluminiumbouw heeft de kennis en vakmensen in huis voor het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en installeren van serres of terras veranda’s die voldoen aan de hoogste kwaliteit en uw wensen.

Ook voeren wij de totaal bijbehorende verbouwingen uit en helpen wij u met de vergunningen! Geen klus is ons te gek, als het bouwkundig kan kunnen wij alles realiseren, van tekening, fundering, beton storten, elektriciteit aansluiten, glas zetten tot metselwerken, alle bouwactiviteiten voeren wij zelf uit!

U kunt bij ons terecht voor het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en installeren van:

>           Terrasveranda
>           Serres
>           Pallazzo overkapping
>           Design (stalen) overkapping
>           Schuifwanden
>           Aluminium kozijnen
>           Lichtstraten
>           ‘IDA’ Interior doors aluminium
>           Plissé hordeuren
>           Zonwering

Marchal Aluminiumbouw vergroot het leefgenot. Door het creëren van een tweede leefruimte aan uw huis geniet u optimaal van alle jaarseizoenen. Van zomer tot winter met een Terrasveranda of Tuinkamer heeft u meer plezier van het buitenleven!

Wij leiden vakmensen op!

Vanaf juni 2018 zijn wij officieel Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend leerbedrijf. Leerlingen die een BBL opleiding of BOL opleiding doen kunnen bij ons terecht voor een stage plaats of werkplek!

Wilt u meer informatie over wat wij als bedrijf allemaal doen? En ben je opzoek naar een stage plek? Neem dan gerust contact met ons op!

Klik hieronder voor de algemene voorwaarden:

Algemene voorwaarden