Pallazzo overkappingen

Pallazzo overkappingen

Het hele jaar genieten

Een Pallazzo aluminium overkapping maakt het mogelijk om het gehele jaar optimaal te geniete van het buitenleven. In combinatie met een glazen schuifwand creëert u een all-season buitenverblijf aan uw huis. Of het nu warm, koud, nat of droog is, u ervaart de charmes van ieder seizoen in uw eigen tuin.

Pallazzo 150 SL

Pallazzo overkapping 150 SL is een moderne Aluminium overkapping, uitgevoerd met een moderne goot en bijpassende palen. Deze overkapping heeft een minimalistisch design en past bij een moderne architectuur.

Pallazzo XL 

Pallazzo overkapping XL is dé oplossing als u een grotere vrij overspanning van de goot wilt. Dankzij een staalversteviging is een overkapping mogelijk van 6 meter breed en 4 meter diep met glas, met slechts twee palen. Grote voordelen hiervan zijn meer licht en een grotere vrije doorgang.

Pallazzo Lounge

 

Een architectonisch aanvulling voor ieder huis

De Pallazzo Lounge brengt stijl en comfort samen. De lamellen terrasoverkapping heeft een chique en moderne uitstraling. Dankzij het minimalistisch design past het perfect bij iedere woning zowel modern als landelijk. De inwendige gootversterking biedt de mogelijkheden om een grote vrijdragende overspanning te maken. De Pallazo LOUNGE kan vrijstaand of tegen de huisgevel worden gemonteerd.

Wilt u meer informatie over de Pallazzo Lounge of een van de andere overkappingen? Neem dan contact met ons op of kom een kijkje nemen in onze showroom naar de Pallazzo Lounge!

 

 

Bekijk vrijblijvend een voorbeeld offerte over dit product. Zo ziet u in een oogopslag wat u kunt verwachten en wat de globale kosten zijn. Download de PDF en verbaas u over de mogelijkheden. Wij staan u graag te woord indien u vragen heeft! Bent u toevallig in de buurt van onze showroom? Loop dan gewoon even binnen.