Pallazzo overkappingen

Het hele jaar genieten

Een Pallazzo aluminium overkapping maakt het mogelijk om het gehele jaar optimaal te geniete van het buitenleven. In combinatie met een glazen schuifwand creëert u een all-season buitenverblijf aan uw huis. Of het nu warm, koud, nat of droog is, u ervaart de charmes van ieder seizoen in uw eigen tuin.

Pallazzo 150 SL

Pallazzo terrasoverkapping 150 SL is een moderne aluminium terrasoverkapping, uitgevoerd met een moderne goot en bijpassende palen. Deze overkapping heeft een minimalistisch design en past bij een moderne architectuur. Voor grotere overspanning kunnen we de goot versterken met staal, zonder dat een extra paal wordt gebruikt.

Versterking Pallazzo 150 SL

Indien nodig brengen we onzichtbare versterking aan in de liggers of moderne goot van dit type veranda. Dat maakt een zo groot mogelijke overspanning met zo min mogelijk palen mogelijk. Een groot voordeel hiervan is meer licht en een grotere vrije doorgang.

Pallazzo XL

Pallazzo terrasoverkapping XL is dé oplossing als u een grotere vrije spanning van de goot wilt. Dankzij een staalversteviging is een overkapping mogelijk van 6 meter breed en 4 meter diep me glas, met slechts twee palen. Grote voordelen hiervan zijn meer licht en een grotere vrije doorgang.

Versteviging Pallazzo XL

Om een grote overspanning met slechts twee palen te kunnen bouwen, brengen we onzichtbare versterking aan in de liggers of goot van de veranda. Zo is een vrije overspanning tot 6 meter mogelijk, met een diepte van 4 meter met glas.

Pallazzo Lounge

 

Een architectonisch aanvulling voor ieder huis

Pallazzo Lounge is de lamellen terrasoverkapping met een buitengewoon design en feilloze werking.

De kantelbare lamellen zijn 135° roteerbaar waardoor u met één druk op de knop volmaakte lichtinval, schaduw en ventilatie creëert. De grote afmeting van de lamellen zorgt voor een extreem hoge sterkte en afwerking. Ook heeft het dak daardoor een strak en rustig aanzicht. Deze sterkte maakt het mogelijk om een grote afmeting van 6000 x 4000 mm te realiseren.

Alle profielen en afwerkingsmaterialen zijn van aluminium en volledig in kleur. Het frame en de lamellen zijn bovendien in afzonderlijke kleuren te bestellen.

Onbeperkte keuze in kleuren

Pallazzo terrasoverkappingen zijn verkrijgbaar in een groot aantal standaard kleuren, maar nagenoeg alle RAL kleuren zijn leverbaar. Hierdoor kunt u alles perfect op elkaar laten aansluiten.

  • De weergegeven kleuren op het beeldscherm kunnen enigszins afwijken van de Ral- kleuren van de officiële Ral- kleurenwaaiers.

Wilt u meer informatie over de Pallazzo Lounge of een van de andere overkappingen? Neem dan contact met ons op of kom een kijkje nemen in onze showroom naar de Pallazzo Lounge!

 

 

Bekijk vrijblijvend een voorbeeld offerte over dit product. Zo ziet u in een oogopslag wat u kunt verwachten en wat de globale kosten zijn. Download de PDF en verbaas u over de mogelijkheden. Wij staan u graag te woord indien u vragen heeft! Bent u toevallig in de buurt van onze showroom? Loop dan gewoon even binnen.