Pallazzo overkappingen

Pallazzo overkappingen

Haal het heerlijke buiten leven naar binnen.

Heeft u een feestje, een BBQ of wilt u gezellig genieten van het mooie weer, bij deze gelegenheid geeft een Pallazzo overkapping uw huis een prachtige ambiance.

Een druppeltje regen? Helemaal niet erg. U kunt met de zomerdagen heerlijk buiten in uw tuin zitten, zelfs in de nazomer kunt u genieten tot de late uurtjes. U zit beschut tegen de regen en de warmte en toch kunt u heerlijk genieten van het warme weer. U leefgenot wordt vergroot door deze tweede leefruimte midden in het groen!

Ook kunt u uw overkapping uitbreiden met een schuifwand aan de voorkant, zodat u met regen buiten onder uw overkapping kunt genieten en toch beschut zit tegen de regen. Naast de voorkant kunnen ook de zijkanten dicht gemaakt worden. Zo kunt u ramen aan de zijkanten laten maken of wellicht vindt u het mooier als aan de zijkanten ook een schuifwand zit. Alle keuzes zijn mogelijk om uw overkapping dicht te maken en wij helpen u daarbij!

 

NIEUW IN ONZE SHOWROOM DE PALLAZZO LOUNGE,

DE TERRASOVERKAPPING MET EEN BUITENGEWOON EN FEILLOZE WERKING!!

Een architectonisch aanvulling voor ieder huis

De pallazzo Lounge brengt stijl en comfort samen. De lamellen terrasoverkapping heeft een chique en moderne uitstraling. Dankzij het minimalistisch design past het perfect bij iedere woning zowel modern als landelijk. De inwendige gootversterking biedt de mogelijkheden om een grote vrijdragende overspanning te maken. De Pallazo LOUNGE kan vrijstaand of tegen de huisgevel worden gemonteerd.

Wilt u meer informatie over de Pallazzo Lounge? of een van onze andere overkappingen? Neem dan contact met ons op of kom een kijkje nemen in onze showroom naar de Pallazzo Lounge!

 

 

Bekijk vrijblijvend een voorbeeld offerte over dit product. Zo ziet u in een oogopslag wat u kunt verwachten en wat de globale kosten zijn. Download de PDF en verbaas u over de mogelijkheden. Wij staan u graag te woord indien u vragen heeft! Bent u toevallig in de buurt van onze showroom? Loop dan gewoon even binnen.