Pallazzo overkappingen

Pallazzo overkappingen

Haal het heerlijke buiten leven naar binnen.

Heeft u een feestje, een BBQ of wilt u gezellig genieten van het mooie weer, bij deze gelegenheid geeft een Pallazzo overkapping uw huis een prachtige ambiance.

Een druppeltje regen? Helemaal niet erg. U kunt met de zomerdagen heerlijk buiten in uw tuin zitten, zelfs in de nazomer kunt u genieten tot de late uurtjes. U zit beschut tegen de regen en de warmte en toch kunt u heerlijk genieten van het warme weer. U leefgenot wordt vergroot door deze tweede leefruimte midden in het groen!

Ook kunt u uw overkapping uitbreiden met een schuifwand aan de voorkant, zodat u met regen buiten onder uw overkapping kunt genieten en toch beschut zit tegen de regen. Naast de voorkant kunnen ook de zijkanten dicht gemaakt worden. Zo kunt u ramen aan de zijkanten laten maken of wellicht vindt u het mooier als aan de zijkanten ook een schuifwand zit. Alle keuzes zijn mogelijk om uw overkapping dicht te maken en wij helpen u daarbij!

Bekijk vrijblijvend een voorbeeld offerte over dit product. Zo ziet u in een oogopslag wat u kunt verwachten en wat de globale kosten zijn. Download de PDF en verbaas u over de mogelijkheden. Wij staan u graag te woord indien u vragen heeft! Bent u toevallig in de buurt van onze showroom? Loop dan gewoon even binnen.