Lichtdoorlatende ruimte's

Serres

Droomt u al jaren van een serre aan uw huis? Een tweede woonkamer in het groen, waar u met het hele gezin kunt genieten van alle seizoenen? Een serre van Marchal Serrebouw geeft het gevoel van licht en ruimte.

Laat u inspireren door onze projecten.

U haalt het heerlijke buitenleven naar binnen door toetreding van extra daglicht. De huidige glassoorten beschermen u tegen kou en warmte zodat u, ongeacht het seizoen, van uw serre kunt genieten. De structuur en kleuren geven een bijzonder warme uitstraling aan uw serre. Bovendien realiseren wij design, afgestemd op elk woontype!

Bekijk hieronder onze unieke 3D projecten. Beweeg met muis of vinger over de foto en waan u in een serre. Door middel van het menu kunt u andere opties kiezen.

Bekijk onze 3d Animatie

Beweeg met muis of vinger door onze animatie. Selecteer andere projecten door middel van het onderstaande menu.

Bekijk vrijblijvend een voorbeeld offerte over dit product. Zo ziet u in een oogopslag wat u kunt verwachten en wat de globale kosten zijn. Download de PDF en verbaas u over de mogelijkheden. Wij staan u graag te woord indien u vragen heeft! Bent u toevallig in de buurt van onze showroom? Loop dan gewoon even binnen.