Serres

Droomt u al jaren van een Serre aan uw huis? Een tweede woonkamer in het groen, waar u met het hele gezin kunt genieten van alle jaarseizoenen?

Dan is misschien een Serre iets voor u!

U haalt het heerlijke buitenleven naar binnen door toetreding van extra daglicht. De huidige glassoorten beschermen u tegen kou en warmte, zodat u ongeacht welk seizoen, van uw Serre kunt genieten. De structuur en kleuren geven een bijzonder warme uitstraling aan uw Serre!

Wat is een Serre precies?

Een serre kunt u vergelijken met een Tuinkamer of uitbouw van uw woning. Een Serre bestaat uit een groot gedeelte uit glas en wordt als extra woonruimte aan uw woning gebouw. Hierdoor kunt u de ruimte gebruiken als woonkamer, keuken of zelfs als slaapkamer.

Een Serre als lichtpunt in huis.

Geniet tijdens het vroege ochtendgloren van een heerlijk kopje koffie of lees uw favoriete boek terwijl de zonnestralen de serre verlichten gedurende de middag. Naast het feit dat een Serre een plek is om tot rust te komen en onder de warme zonnestralen, is het ook een comfortabele ruimte om te genieten als de weersomstandigheden minder gunstig zijn. De grote glazen ramen en deuren bieden optimale bescherming tegen alle weersomstandigheden, u zit droog en kunt het onstuimige weer aanschouwen vanuit uw eigen Serre!

Bekijk onze 3d Animatie

Beweeg met muis of vinger door onze animatie. Selecteer andere projecten door middel van het onderstaande menu.

Bekijk vrijblijvend een voorbeeld offerte over dit product. Zo ziet u in een oogopslag wat u kunt verwachten en wat de globale kosten zijn. Download de PDF en verbaas u over de mogelijkheden. Wij staan u graag te woord indien u vragen heeft! Bent u toevallig in de buurt van onze showroom? Loop dan gewoon even binnen.