Zonweringen

Wilt u in de zomer heerlijk buiten zitten, maar is het te warm onder de overkapping? Kies dan voor een zonwering! Ontdek de verschillende zonweringen, kleuren profielen en kleurdoeken.

Ancona

Onder of boven op de overkapping monteren? Zonwering Ancona is de perfecte oplossing voor iedereen die het hele jaar door van zijn terrasoverkapping/veranda wilt genieten en daarbij belang hecht aan een praktische en makkelijk te onderhouden zonnescherm. Bij het type onderdak blijft het zonnescherm droog, schoon en goed beschermd tegen wind en weer. Voor de bovendak montage is de Ancona zonwering uitgerust met een beschermende dakafdekking.

Type onderdak

Voor onderdak bevestiging aan de sparren voor een overkapping/veranda, speciaal ontwikkeld voor vrijhangende montage onder een beschermende overkapping/veranda.

Type bovendak

Voor bevestiging boven op de sparren van een overkapping/veranda. Omdat de zonwering aan het weer is blootgesteld, wordt dit type altijd met een beschermende dakafdekking geleverd.

Capri

Als buiten zonwering voor overkappingen/veranda’s verhindert het zonnescherm Capri dat er te veel zonlicht binnenvalt en dat de binnenruimte (Vooral bij veranda’s) te warm wordt. Verkrijgbaar als afzonderlijk veld of koppelsysteem is dit zonnescherm ook geschikt voor grote oppervlakken.

✓ Breedte 1-delig maximaal 700 cm

✓ Koppelsysteem maximaal 1200 cm

✓ Uitval maximaal 600 cm

✓ Elektromotor

Weerautomaat

Zon- en windautomaten resp. windsensoren in io- standaard zorgen voor een weersafhankelijke automatische besturing van de zonneschermen. Ook wanneer niemand thuis is.

Onbeperkt kleurenkeuze

De frames zijn in verschillende standaard kleuren te verkrijgen. Ook hebben wij een hele hoop kleuren voor het doek.

Bekijk vrijblijvend een voorbeeld offerte over dit product. Zo ziet u in een oogopslag wat u kunt verwachten en wat de globale kosten zijn. Download de PDF en verbaas u over de mogelijkheden. Wij staan u graag te woord indien u vragen heeft! Bent u toevallig in de buurt van onze showroom? Loop dan gewoon even binnen.