Interior doors aluminium

Ben je opzoek naar iets totaal anders in Aluminium, iets moderne’s en klassieker aluminium binnendeuren -en wanden? Dan is misschien de nieuwe Interior Doors Aluminium ”IDA” iets voor jouw!

Minimalistische steellook

IDA, ofwel ”Interior Doors Aluminium”, springt in op de trend van minimalistische binnendeuren en wanden met de uitstraling van staal. Nog beter. IDA doet het met aluminium!

Waarom Aluminium? Onze aluminium binnenoplossingen zijn:

✓ 3x lichter dan staal

✓ Slanker dan houten binnendeuren

✓ Onderhoudsvriendelijk waardoor jouw deur in een optimale conditie blijft

Oneindige mogelijkheden

Dankzij de uitgebreide collectie van IDA creëer je voor elke interieurstijl, zowel modern, klassiek als industrieel, een passende binnendeur -of wand naar jouw wensen die jouw woning uniek maakt. De minimalistische aluminium profielen in combinatie met glas zorgen voor transparantie en een optimale lichtinval waardoor een erg ruimtelijk effect verkregen wordt.

Binnendeuren:

✓ Enkele deur: De enkele scharnierdeuren kunnen in elke ruimte van je woning geplaatst worden. Dankzij de lichtinval creëer je een ruimtelijk effect voor jouw verschillende woonruimten.

✓ Dubbele deur: De dubbele deuren worden vooral gebruikt voor de overgang van de inkomhal naar de woonkamer en kantoorruimten. Dankzij de lichtinval creëer je een ruimtelijk effect.

✓ Pivot -of taatsdeur: Pivot -of taatsdeuren zijn deuren die rond hun eigen verticale as draaien. De draaipunten bevinden zich zowel aan de boven -als onderkant van de deur. Bij de taatsdeur is het mogelijk met of zonder aanslag te kiezen. Het verschil hierin is dat een deur zonder aanslag, ofwel een ‘doorslaande’ deur, in twee richtingen geopend kan worden. Bij een taatsdeur met aanslag kan de deur slechts in één richting geopend worden. Het voordeel is dat deze deuren niet hard kunnen dichtklappen, wat ook ideaal is voor gezinnen met kinderen.

Zoals hierboven omschreven kan zowel enkel, dubbel als privot -of taatsdeuren, maar je hebt ook de keuze om naast jouw deur boven -en/of zijlichten te plaatsen. Afhankelijk van jouw smaak en interieurstijl kan je kiezen voor grote glaspartijen of onderverdelingen.

Binnenwanden:

Wil je thuis een ruimte afschermen, maar toch de nodige lichtinval behouden? Ben je op zoek naar een oplossing om een open ruimte op te delen in verschillende kantoorruimtes?  Dan zijn deze binnenwanden misschien iets voor jouw? De binnenwanden zijn ontworpen om optimale transparantie te bieden in eender welke -en of kantooromgeving of gewoon voor in jouw huis.

Deurklinken -en grepen:

Om jouw deur compleet te maken laten wij aan jou de keuze uit een klassieke, moderne of industriële deurklink.

✓ L-deurkruk: De universele L-deurkruk is vervaardigd uit roestvast staal en kan voorzien worden van dezelfde kleur als jouw deur. Deze deurkruk voldoet aan de norm Europese Norm 1906, die zich richt op onder andere duurzaamheid, sterkte en veiligheid van de deur -en raambeslag.

✓ L/T-deurkruk: De L/T-deurkruk met rustieke uitstraling is vervaardigd uit roestvast staal en kan voorzien worden van dezelfde kleur als jouw deur. Het bijzondere aan deze deurkruk is dat de ene kant voorzien is van een L-model kruk en de andere kant van een T-model kruk.

Deze aluminium binnendeuren zijn verkrijgbaar in alle kleuren, waardoor ze steeds aan het kleurenpalet van het interieur aangepast kunnen worden. Wilt u meer informatie over IDA ”Interior Doors Aluminium”? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom!