Interior doors aluminium

IDA, ofwel ‘Interior Doors Aluminium’, springt in op de trend van minimalistische binnendeuren en wanden met de uitstraling van staal. Nog beter. IDA doet het met aluminium! De IDA binnen oplossing is duurzaam (ze zijn voor 100% recyclebaar), snel in ontwikkeling, onderhoudsvriendelijk en zo licht als een veertje dat het openen soepel maakt.

Waarom aluminium? Onze aluminium binnen oplossingen zijn:

  • 3 x lichter dan staal.
  • Slanker dan houten binnendeuren.
  • Onderhoudsvriendelijk waardoor jouw deur in een optimale conditie blijft.

Oneindige mogelijkheden

Dankzij de uitgebreide collectie van IDA creëert u voor elke interieurstijl, zowel modern, klassiek als industrieel, een passende binnendeur- of wand naar jou wensen die u woning uniek maakt. De minimalistische aluminium profielen in combinatie met glas zorgen voor transparantie en een optimale lichtinval waardoor een erg ruimtelijk effect verkregen wordt.

Enkele scharnierdeuren

Onze enkele scharnierdeuren kunnen in elke ruimte van u woning geplaatst worden. Dankzij de lichtinval creëer je een ruimtelijk effect voor u verschillende woonruimten. Wenst u toch meer privacy, maar behoud u graag veel lichtinval in uw woning? Dan kunt u uiteraard kiezen voor ondoorzichtig glas.

Wat voor type deur past bij u interieur?

Dubbele deuren

Onze dubbele deuren worden vooral gebruikt voor de overgang van de inkomhal naar de woonkamer en kantoorruimte. Dankzij de lichtinval creëer je een ruimtelijk effect voor u verschillende woonruimten. Wenst u toch meer privacy, maar behoud u graag veel lichtinval in u woning? Dan kunt u uiteraard kiezen voor ondoorzichtig glas.

Wat voor type deur past bij u interieur?

Pivot- of taatsdeur

Pivot- of taatsdeur zijn deuren die rond hun eigen verticale as draaien. De draaipunten bevinden zich zowel aan de boven -als onderkant van de deur. Bij de taatsdeur is het mogelijk een deur met of zonder aanslag te kiezen. Het verschil hierin is dat een deur zonder aanslag, ofwel een ‘doorslaande’ deur, in twee richtingen geopend kan worden. Bij een taatsdeur met aanslag kan de deur slecht in één richting geopend worden. Het voordeel is dat deze deuren niet hard kunnen dichtklappen, wat ook ideaal is voor gezinnen met kinderen.

Wat voor type deur past bij u interieur?

Schuifdeuren

Bij de schuifdeuren heb je een keuze tussen een moderne of industriële look. De moderne look heeft een strak en discreet systeem met onzichtbare muurbevestiging. De industriële look heeft een vintage schuifdeurbeslag dat een stoer accent geeft en uitgerust is met grote wielen om zacht en sierlijk te rollen. Beide zijn ze plaats besparend doordat je geen rekening meer hoeft e houden met een draaihoek.

Wat voor type deur past bij u interieur?

Binnenwanden

Wilt u thuis een ruimte afschermen, maar toch de nodige lichtinval behouden? Bent u opzoek naar een oplossing om een open ruimte op te delen in verschillende kantoorruimtes? Dan zijn deze binnenwanden iets voor u. De binnenwanden zijn ontworpen om optimale transparantie te bieden in eender welke woon- en of kantooromgeving.

Wat voor type wand past bij u interieur?

Deurklinken- en grepen

Om u deur compleet te maken laten wij aan u de keuze een klassieke, moderne of industriële deurklink.

  • L-deurkruk: De universele L-deurkruk is vervaardigd uit roestvast staal en kan voorzien worden van dezelfde kleur als u deur. Deze deurkruk voldoet aan de norm Europese norm 1906, die zich richt op onder andere duurzaamheid, sterkte en veiligheid van de deur- en raambeslag.

  • L/T-deurkruk: De L/T-deurkruk met rustieke uitstralingen is vervaardigd uit roestvast staal en kan voorzien worden van dezelfde kleur als u deur. Het bijzondere aan deze deurkruk is dat de ene kant voorzien is van een L-model en de andere kant van een T-model kruk.

  • Deurgreep L-vorm: De deurgreep in L-vorm is vervaardigd uit aluminium en kan voorzien worden van dezelfde kleur als u deur. De greep voor taats -en/of pivoterende deuren is beschikbaar in verschillende lengtes tot maximaal 500 mm.

  • Deurgreep rechthoek: De rechthoekige deurgreep is vervaardigd uit aluminium en kan voorzien worden van dezelfde kleur als u deur. Deze greep voor taats -en/of pivoterende deuren wordt op maat van u deur gemaakt.

De IDA binnendeuren, wanden, deurklinken en grepen zijn verkrijgbaar in alle kleuren, waardoor ze steeds aan het kleurenpalet van het interieur aangepast kunnen worden.

Wilt u meer informatie over een van de IDA deuren of wanden? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Bekijk vrijblijvend een voorbeeld offerte over dit product. Zo ziet u in een oogopslag wat u kunt verwachten en wat de globale kosten zijn. Download de PDF en verbaas u over de mogelijkheden. Wij staan u graag te woord indien u vragen heeft! Bent u toevallig in de buurt van onze showroom? Loop dan gewoon even binnen.