Pallazzo overkapping

HET HELE JAAR GENIETEN

Een Pallazzo aluminium terrasoverkapping maakt het mogelijk om het gehele jaar optimaal te genieten van het buitenleven. In combinatie met een glazen schuifwand creëert je een all-season buitenverblijf aan je huis. Of het nu warm, koud, nat of droog is, je ervaart de charmes van ieder seizoen in je eigen tuin. De Pallazzo overkapping staat bekend vanwege hun betrouwbaarheid en kwaliteit.

Een Pallazzo overkapping heeft verschillende types aluminium
Er is altijd een design dat past bij de architectuur van je woning. Alle aluminium overkappingen hebben een onzichtbare afwatering. Daarnaast kunt je kiezen voor geïntegreerde verlichting en grote overspanningen. Een belangrijk voordeel van de overkappingen is de mogelijkheid om een zeer grote overspanning te maken met slanke profileringen en een minimum aantal palen. Hierdoor geniet je maximale lichtinval en leefruimte. Veel mensen kiezen voor een overkapping van Pallazzo vanwege de aangename leefomgeving met veel licht en ruimte.

PALLAZZO XL

Is dé oplossing als je een grotere vrije overspanning van de goot wilt. Dankzij een staalversteviging is een overkapping mogelijk van 6 meter breed en 4 meter diep met glas, met slechts twee palen. Grote voordelen hiervan zijn meer licht en een grotere vrije doorgang.

Versterking Pallazzo XL
Om een grote overspanning met slechts twee palen te kunnen bouwen, brengen we onzichtbare versterking aan in de liggers of goor van de veranda. Zo is een vrije overspanning tot 6 meter mogelijk, met een diepte van 4 meter met glas. Uiteraard voldoen de Pallazzo overkappingen aan de wetgeving rond sneeuw- en windbelasting.

PALLAZZO SQOPE

Deze kubistische overkapping is beschikbaar in twee varianten; aanbouw of vrijstaand. Aangemoedigd door je wensen en innovatieve technologieën is het mogelijk om een grote vrije overspanning van 7 meter te creëren. Je bent daardoor vrij om je overkapping in te richten zonder obstakels en je behoudt een onbelemmerd zicht.

Ongeëvenaarde ontwerpdetails
De dakliggers zijn geïntegreerd in de constructie, waardoor deze van buitenaf niet zichtbaar zijn. Dit zorgt voor een strak ontwerp met scherpe lijnen. Door de grote glasoppervlakken is er veel natuurlijk licht onder de overkapping. Dit zorgt voor openheid en verbinding met de omgeving.

Het architectonisch aspect voor ieder huis
PALLAZZO LOUNGE

Uitstraling gecombineerd met gebruiksvriendelijkheid
Bij de ontwikkeling van het lamellendak is naast de indrukwekkende uitstraling rekening gehouden met de gebruiksvriendelijkheid. Pallazzo Lounge heeft kantelbare aluminium lamellen waarmee je zelf het lichtinval kan bepalen. Door de eenvoudige en feilloze bediening wordt er in een handomdraai een volmaakt lichtinval gecreëerd. Om weersinvloed zoveel mogelijk onder controle te houden, zijn zo min mogelijk kunststoffen gebruikt. De zijkappen van de lamellen zijn bijvoorbeeld ook van aluminium vervaardigd.

Een architectonisch aanvulling voor ieder huis
Pallazzo Lounge brengt stijl en comfort samen. De lamellen overkapping heeft een chique en moderne uitstraling. Dankzij het minimalistisch design past het perfect bij iedere woning zowel modern als landelijk. De inwendige gootversterking biedt de mogelijkheid om een grote vrijdragende overspanning te maken. Pallazzo Lounge kan vrijstaand of tegen de huisgevel worden gemonteerd.

PALLAZZO FLOWZZ

Is een elegante zipscreen oplossing tegen de zon, tocht en regen. Je combineert de Pallazzo Flowzz eenvoudig met uw Pallazzo terrasoverkapping.

 • Glasvezel versterkt screendoek.
 • Waterafstotend en weerbestendig.
 • Modern design met rechte cassette.
 • Kleurvast.
 • Minimale inkijk en beschermt uw tuinmeubelen.
 • De onderlijst verdwijnt volledig in de cassette.

Het screendoek is glasvezel versterkt en daardoor waterafstotend en weersbestendig. Het zorgt voor een aangenaam klimaat en meer comfort. De betrouwbare screen filtert ongeveer 85% van het zonlicht terwijl je onbelemmerd zicht blijft houden op je tuin. De doeken hebben een kleurechtheid bij licht van 7 (schaal 1 – maximaal 8). De transparantie varieert van 5%, 4%, 3%, 1% tot 0%. Dit geeft een minimale inkijk naar binnen en je tuinmeubelen zijn goed beschermd tegen verkleuring.

PALLAZZO IKUNO

De Pallazzo Ikuno zonwering is de ideale keuze om op warme dagen van een frisse overkapping te genieten. De warmte van de zon wordt, nog voordat ze het dak kan bereiken, door de zonwering tegengehouden doordat deze gemonteerd wordt op het dak. Ikuno is wind- en waterbestendig en perfect toepasbaar op alle overkappingen.

 • Hoogwaardig acryldoek.
 • Wind- en waterbestendig.
 • Elektrische aandrijving.
 • 9 standaard trendkleuren.
 • Gemonteerd op het dak.

Dankzij een elektrische aandrijving kan Ikuno eenvoudig bediend worden met een afstandsbediening.

PALLAZZO PAREDA

Een aluminium wand waarmee één of meerdere zijkant(en) van een Pallazzo overkapping functioneel en esthetisch afgesloten kan worden. Pareda ziet er niet alleen mooi uit, maar zorgt voor beschutting tegen verschillende weersomstandigheden en biedt privacy.

Dankzij het doordacht systeem zijn er twee designmogelijkheden: een vlakke wand of een wand met lijnstructuur. Pareda kan met horizontale of verticale lijnen toegepast worden, dit onder alle Pallazzo overkappingen. Bovendien kan de zijwand naadloos geïntegreerd worden in het frame van de overkapping.

 • Geschikt voor elke type Pallazzo overkapping.
 • Snelle en eenvoudige plaatsing.
 • Twee designmogelijkheden.
 • Zorgt voor meer privacy.
 • Beschutting tegen wind en regen.
 • Moderne uitstraling.
 • Duurzaam materiaal.
 • Onderhoudsvriendelijk.

Bekijk vrijblijvend een voorbeeld offerte over dit product. Zo ziet u in een oogopslag wat u kunt verwachten en wat de globale kosten zijn. Download de PDF en verbaas u over de mogelijkheden. Wij staan u graag te woord indien u vragen heeft! Bent u toevallig in de buurt van onze showroom? Loop dan gewoon even binnen.