Terrasveranda

Droomt u van een woonkeuken? wilt u een grotere woonkamer? Met een terrasveranda ontstaat deze extra leefruimte in uw woning.

Wat is een terrasveranda eigenlijk?

Een terrasveranda is een aanbouw aan uw huis. Je hebt twee uitvoeringen hoe je de terrasveranda kan aanbouwen aan uw huis.

Een van de uitvoeringen:
Is een terrasveranda bestaande uit een houten balkenconstructie met een aluminium lichtstraat (zadeldak -of lessenaars dak).

De tweede uitvoering:
Is een geïsoleerde terrasveranda. Hieronder worden aluminium kozijn geplaatst of een muur gemetseld.

Natuurlijk zijn er nog meer opties mogelijk betreft een terrasveranda. Denk hierbij aan een plat dak zonder lichtstraat erin.

Eindeloze keuzes

Met een terrasveranda kunt u eindeloos veel keuzes maken. Zoals een veranda met een zadeldak (lichtstraat) erin gemaakt, waar u heerlijk in de zomer kunt genieten van het prachtige weer maar zelfs ook in de winter kunt genieten. Wellicht wilt u van de terrasveranda een mooie grote bijkeuken maken of wordt het uw nieuwe thuis werkplek. Alles is mogelijk om uw droom veranda te maken!

Trouwens u kunt ook binnen en buiten met elkaar combineren, zo kunt u een gedeelte van de veranda openmaken met een schuifdeur. Een veranda is meer dan een traditionele uitbouw, zo heeft een terrasveranda heel veel licht en ruimte!

Het begin van een terrasveranda (aanbouw)

Begin 2020 zijn wij begonnen met een aanbouw aan het huis. De aanbouw werd met maar liefst een afmeting van 11 meter breed en 5 meter diep gebouwd. De aanbouw werd ook voorzien met een aparte berging ruimte.

Onze monteurs zijn als eerste begonnen met het uitgaven van de vloer en fundering. Na het uitgraven heeft onze betonboer het beton gestort met een pomp. Na het storen van de beton, zijn de monteurs begonnen met het metselen van de muren (binnen/buiten muren).

Onder andere hebben we de volgende aannemerswerken uitgevoerd; elektriciteit aansluiten, hardstenendorpels onder de kozijnen plaatsen, vloerverwarming aanbrengen en aansluiten etc.
Naast alle aannemerswerken hebben onze monteurs aan de voorzijde een 4 – delige aluminium schuifpui geplaatst en aan de achterzijde een aluminium vast raam.

Hieronder ziet u een aantal foto’s over hoe onze monteurs zijn begonnen aan de aanbouw;

   

   

Wilt u nu ook een prachtige terrasveranda? Laat u dan inspireren door de vele mogelijkheden. Of u nu een terrasveranda met of zonder lichtstraat wilt. Alles is mogelijk bij ons.

Bekijk onze 3d Animatie

Beweeg met muis of vinger door onze animatie. Selecteer andere projecten door middel van het onderstaande menu.

Bekijk vrijblijvend een voorbeeld offerte over dit product. Zo ziet u in een oogopslag wat u kunt verwachten en wat de globale kosten zijn. Download de PDF en verbaas u over de mogelijkheden. Wij staan u graag te woord indien u vragen heeft! Bent u toevallig in de buurt van onze showroom? Loop dan gewoon even binnen.