Terrasveranda

Bent u opzoek naar een grotere woonruimte of wilt u meer licht in uw huis creëren? Dan is misschien een Terrasveranda iets voor u?!

Wat is een Terrasveranda eigenlijk?

Een Terrasveranda is een aanbouw aan uw huis. Je hebt twee uitvoeringen hoe je de Terrasveranda kan aanbouwen aan uw huis.

Een van de uitvoeringen:

✓ Is een Terrasveranda bestaande uit een houten constructie met een eventuele lichtstraat (zadeldak -of lessenaars dak) erin en Aluminium palen eronder.

De tweede uitvoering:

✓ Van een Terrasveranda is met als extra’s de Terrasveranda helemaal geïsoleerd en Aluminium schuifpuien en ramen eronder. Natuurlijk zijn er nog meer opties voor een Terrasveranda.

Eindeloze keuzes

Met een Terras Veranda kunt u eindeloos veel keuzes maken. Zoals een Terrasveranda met een Zadeldak (lichtstraat) erin gemaakt, waar u heerlijk in de zomer kunt genieten van het prachtige weer maar zelfs ook in de winter kunt genieten. Wellicht wilt u van de Terrasveranda een mooie grote bijkeuken maken of wordt het uw nieuwe thuis werkplek. Alles is mogelijk om uw droom Terrasveranda te maken!

Trouwens u kunt ook binnen en buiten met elkaar combineren, zo kunt u een gedeelte van de Terras Veranda openmaken met een schuifdeur. Een Terrasveranda is meer dan een traditionele uitbouw, zo heeft een terras veranda heel veel licht en ruimte!

Het begin van een Terrasveranda (aanbouw)

Begin dit jaar zijn wij begonnen aan een Terrasveranda (aanbouw). Een aanbouw aan het huis met een aparte berging van maar liefst een afmeting van 11 meter breed en 5 meter diep.

Onze monteurs zijn als eerste begonnen met het uitgraven van de vloer en fundering. Dit is gestort met beton. Na het storten van het beton, zijn onze monteurs begonnen aan het metselen van de muren (Binnen/buiten muren).

Onder andere hebben we de volgende aannemerswerken ook uitgevoerd; Elektriciteit aansluiten, hardstenendorpels plaatsen, vloerverwarming installeren etc.

Naast alle aannemerswerken hebben onze monteurs aan de voorzijde een aluminium schuifpui geplaatst, aan de achterzijde vaste ramen en boven in het huis, draai/kiep ramen.

Hieronder ziet u een aantal foto’s over hoe onze monteurs zijn begonnen aan de aanbouw;

   

   

Wilt u ook een prachtige Terrasveranda (aanbouw)? Laat u dan inspireren door de vele mogelijkheden qua Terrasveranda. Wilt u nu een kleine Terrasveranda of een hele grote, zoals deze. Alles is mogelijk bij ons.

Voor meer informatie over een Terrasveranda, neem dan gerust contact met ons op of kom naar onze showroom in Sittard!

Bekijk onze 3d Animatie

Beweeg met muis of vinger door onze animatie. Selecteer andere projecten door middel van het onderstaande menu.

Bekijk vrijblijvend een voorbeeld offerte over dit product. Zo ziet u in een oogopslag wat u kunt verwachten en wat de globale kosten zijn. Download de PDF en verbaas u over de mogelijkheden. Wij staan u graag te woord indien u vragen heeft! Bent u toevallig in de buurt van onze showroom? Loop dan gewoon even binnen.