Terrasveranda

Bent u opzoek naar een grotere woonruimte of wilt u meer licht in uw huis creëren? Dan is misschien een Terrasveranda iets voor u?!

Wat is een Terrasveranda eigenlijk?

Een Terrasveranda is een aanbouw aan uw huis. Je hebt twee uitvoeringen hoe je de Terrasveranda kan aanbouwen aan uw huis.

Een van de uitvoeringen:

✓ Is een Terrasveranda bestaande uit een houten constructie met een eventuele lichtstraat  (zadeldak -of lessenaarsdak) erin en Aluminium palen eronder.

De tweede uitvoering:

✓ Van een Terrasveranda is met als extra’s de Terrasveranda helemaal geïsoleerd en Aluminium schuifpuien en ramen eronder. Natuurlijk zijn er nog meer opties voor een Terrasveranda.

Eindeloze keuzes

Met een Terras Veranda kunt u eindeloos veel keuzes maken. Zoals een Terrasveranda met een Zadeldak (lichtstraat) erin gemaakt, waar u heerlijk in de zomer kunt genieten van het prachtige weer maar zelfs ook in de winter kunt genieten. Wellicht wilt u van de Terrasveranda een mooie grote bijkeuken maken of wordt het uw nieuwe thuis werkplek. Alles is mogelijk om uw droom Terrasveranda te maken!

Trouwens u kunt ook binnen en buiten met elkaar combineren, zo kunt u een gedeelte van de Terras Veranda openmaken met een schuifdeur. Een Terrasveranda is meer dan een traditionele uitbouw, zo heeft een terras veranda heel veel licht en ruimte!

Het begin van een Terrasveranda (aanbouw)

Begin dit jaar zijn wij begonnen aan een Terrasveranda (aanbouw). Een aanbouw aan het huis met een aparte berging van maar liefst een afmeting van 10 meter breed en 4 meter lang.

We hebben onder andere aannemerswerken gedaan zoals; binnen/buiten muur metselen, vloer storten, elektriciteit aansluiten etc. Ook hebben wij overal nieuwe kozijnen geplaatst, vaste ramen, draai/kiep ramen en een schuifpui.

Hieronder ziet u een aantal foto’s over hoe onze monteurs zijn begonnen aan de aanbouw;

   

   

Bekijk onze 3d Animatie

Beweeg met muis of vinger door onze animatie. Selecteer andere projecten door middel van het onderstaande menu.

Bekijk vrijblijvend een voorbeeld offerte over dit product. Zo ziet u in een oogopslag wat u kunt verwachten en wat de globale kosten zijn. Download de PDF en verbaas u over de mogelijkheden. Wij staan u graag te woord indien u vragen heeft! Bent u toevallig in de buurt van onze showroom? Loop dan gewoon even binnen.