Terras Veranda's

Terras veranda

Bent u op zoek naar een grotere woonruimte? Naar meer licht in huis, extra ruimte voor een keuken, een mooie thuis werkplek? Wellicht wilt u meer speelruimte voor de kinderen of misschien bent u op zoek naar een design gashaard om lekker van te genieten?

Laat u inspireren door onze projecten!

Er zijn legio mogelijkheden om de veranda en een overdekt terras te integreren. Zo combineert u de voordelen van binnen en buiten in Optima Forma! Onze terrasveranda’s zijn creaties van licht en ruimte en bovendien zeer betaalbaar! Een terrasveranda is meer dan een traditionele uitbouw. Onze architectuur kunnen we feilloos laten aansluiten op de bestaande situatie.

De mogelijkheden om deze terrasveranda als leefruimte te gebruiken zijn nagenoeg onbeperkt. Een terrasveranda maakt u woning ‘levensbestendig’, zodat u niet op zoek hoeft te gaan naar een nieuwe woning.

Bekijk hieronder onze unieke 3D projecten. Beweeg met muis of vinger over de foto en waan u in een terras veranda. Door middel van het menu kunt u andere opties kiezen.

Bekijk onze 3d Animatie

Beweeg met muis of vinger door onze animatie. Selecteer andere projecten door middel van het onderstaande menu.

Bekijk vrijblijvend een voorbeeld offerte over dit product. Zo ziet u in een oogopslag wat u kunt verwachten en wat de globale kosten zijn. Download de PDF en verbaas u over de mogelijkheden. Wij staan u graag te woord indien u vragen heeft! Bent u toevallig in de buurt van onze showroom? Loop dan gewoon even binnen.