Terras veranda

Terras Veranda

Bent u opzoek naar een grotere woonruimte of wilt u meer licht in uw huis? Dan is misschien een Terras Veranda iets voor u!

Met een Terras Veranda kunt u eindeloos veel keuzes maken. Zoals een hele mooie Terras Veranda met een hele mooie lichtstraat erin gemaakt, waar u lekker in de zomer kunt genieten van het prachtige weer maar zelfs ook in de winter kunt genieten. Wellicht wilt u van de Terras Veranda een mooie grote bijkeuken ervan maken of wordt het uw nieuwe thuis werkplek. Alles is mogelijk om uw droom Terras Veranda te maken!

Trouwens u kunt ook binnen en buiten met elkaar combineren, zo kunt u een gedeelte van de Terras Veranda openmaken met een schuifdeur. Een Terras Veranda is meer dan een traditionele uitbouw, zo heeft een terras veranda heel veel licht en ruimte!

Bekijk hieronder onze unieke 3D projecten. Beweeg met muis of vinger over de foto en waan u in een Terras Veranda. Door middel van het menu kunt u andere opties kiezen.

Bekijk onze 3d Animatie

Beweeg met muis of vinger door onze animatie. Selecteer andere projecten door middel van het onderstaande menu.

Bekijk vrijblijvend een voorbeeld offerte over dit product. Zo ziet u in een oogopslag wat u kunt verwachten en wat de globale kosten zijn. Download de PDF en verbaas u over de mogelijkheden. Wij staan u graag te woord indien u vragen heeft! Bent u toevallig in de buurt van onze showroom? Loop dan gewoon even binnen.