Terrasveranda

Buitengevoel binnenhalen

en je toe aan een woninguitbreiding? Denk dan niet meteen aan een ingrijpende verbouwing of verhuizing. Een terrasveranda als extra leefkamer of werkplek is een ideale oplossing.

Een met de natuur

Thuiskantoor, hobbyruimte of gezellig zithoek met haard? Leefkeuken met grot glaspartijen en zicht op je tuin, zwembad of vijven? Het kan allemaal.
In een terrasveranda ben je omringd door het groen en sta je alle seizoenen in direct contact met de natuur. Bovendien gaat een terrasveranda naadloos over in je woning en haal je het hele jaar door het buitengevoel én meer licht in huis.

De perfecte match

Een stijlvolle terrasveranda van Marchal is een grote meerwaarde voor je woning. Uiteraard kan je de bouwstijl van je veranda in alle opzichten laten aansluiten bij de architectuur van je huis. Van victoriaans tot eigentijds, van landelijk tot minimalistisch

The sky in the limit

Samen met ons kies je hoe ver je wilt gaan met de terrasveranda. Baad je graag in het licht? Haal dan de zon in huis met een lichtstraat in het dak. Je veranda wordt bovendien optimaal geïsoleerd om te vermijden dat het er in de zomer te warm en in de winter te koud is.

Bekijk onze 3d Animatie

Beweeg met muis of vinger door onze animatie. Selecteer andere projecten door middel van het onderstaande menu.

Bekijk vrijblijvend een voorbeeld offerte over dit product. Zo ziet u in een oogopslag wat u kunt verwachten en wat de globale kosten zijn. Download de PDF en verbaas u over de mogelijkheden. Wij staan u graag te woord indien u vragen heeft! Bent u toevallig in de buurt van onze showroom? Loop dan gewoon even binnen.