Terrasveranda

Ben je op zoek naar een grotere woonruimte? Naar meer licht in huis, extra ruimte voor een keuken of misschien een slaapkamer? Wellicht wil je meer speelruimte voor de kinderen of een mooie thuis werkplek? Een terras veranda kan aan al deze behoeften voldoen.

Laat je inspireren door onze projecten!

Er zijn legio mogelijkheden om de veranda en een overdekt terras te integreren. Zo combineer je de voordelen van binnen en buiten in Optima Forma! Onze terras veranda’s zijn creaties van licht en ruimte. Een terras veranda is meer dan een traditionele uitbouw. Onze architectuur kunnen we feilloos laten aansluiten op de bestaande situatie.
De mogelijkheden om deze terras veranda als leefruimte te gebruiken zijn nagenoeg onbeperkt. Een terras veranda maakt je woning ‘levensbestendig’, zodat je niet op zoek hoeft te gaan naar een nieuwe woning.

Bekijk hieronder onze unieke 3D projecten. Beweeg met muis of vinger over de foto en waan je in een terras veranda. Door middel van het menu kun je andere opties kiezen.

Bekijk onze 3d Animatie

Beweeg met muis of vinger door onze animatie. Selecteer andere projecten door middel van het onderstaande menu.

Bekijk vrijblijvend een voorbeeld offerte over dit product. Zo ziet u in een oogopslag wat u kunt verwachten en wat de globale kosten zijn. Download de PDF en verbaas u over de mogelijkheden. Wij staan u graag te woord indien u vragen heeft! Bent u toevallig in de buurt van onze showroom? Loop dan gewoon even binnen.